HIHI

Nu har jag tittat på film och ska snart ta och sova. skönt! Jag sov till halv 1 idag! Hur kan jag sova så länge? och ändån vara så trött .. Konstigt. Åh, jag vill skriva något men jag vet inte vad. Jag kan ju säga att min bror och hans band spelade på kalmar radion idag :D Det var lite coolt att höra sin egen bror spela på radion tyckte jag hehe.. Bra jobbat Marcus! du är grym och jag önskar jag kunde spela gitarr lika bra som du :(

Imon är det valborg ju! jag kommer att äta mat hos våra grannar och senare gå ner och kolla på brasan med Emilia :) Mysigt!


BILDER

Har ju glömt lägga upp bilderna från när jag var hos Medelin..


♥ BIANCA 7 ÅR! ♥

Grattis till min hund Bianca som fyller 7 år idag! ^^


TRÖTT

Vad trött jag är efter en rolig dag med medelin med mycket skratt och skoj. Vi cycklade till bäcken och tog massa fina kort med och jag fick självklart ha henne brors snygga cyckel haha! Jag orkar inte berätta så mkt så ni får lite bilder på mig som medelin skickade nyss..

mer bilder kommer imon..


MEDWUH

Hur många smeknamn har jag igentligen till medelin? haha.. Aja, Snart ska jag ta en dusch och äta frukost och göra allt man brukar göra på morgonen.. Senare kommer Medelin och hennes mamma och hämtar mig. Så jag stannar i några timmar . ;)

Hmm.. Det behövs en ny header verkligen! jag får väll ta och göra en ikväll. Nu är den ju så "vintrig" eller hur säger man ? Vill ha en mer vår/sommar header :D

Men vi hörs ikväll eller imon då. Ha en fin dag!

Har verkligen inga bilder så jag får ta en bild medelin har tagit på mig för flera månader sen..
och mitt hår är ju så vackert -.-


PICNICK

Har precis kommit hem från Emilia. Vi har harft det jätte mysigt och haft picnick jag, Emilia och Sofie (hennes syster). Hahaha..åh vad vi har skrattat, när jag spillde ut hela vattenflaskan över alla kakor och när jag råkade stoppa ner handen i grädden och när jag tappade korjen ner för berget vi va på. Haha inte min dag asså ..Synd att jag inte tog med kameran :(

Ha det bra så skriver jag mer imon. Tror jag ska till Medelin imon men då skriver jag när jag kommer hem :D


GREEN, YELLOW, BLUE

Har varit ute hela dagen med kameran och fotat. Men nu ska jag ta och äta lite god mat. Hörs imon :)

Här får ni lite härliga bilder..




♥ GLAD PÅSK ALLA ♥


INNEBANDY

Igår hade vi innebandy tunering hela dagen i skolan. Så nu har jag träningsverk i hela kroppen. Det gick inte så bra för våran klass men jag gjorde iaf 2 mål som jag är lite smått stolt över. ^^

Nu ska jag ta en dusch och senare vet jag inte redigt vad jag ska göra..blir väll att städa rummet och lata mig hela dagen.


BILDER


GODNATT

Nu ska jag ta och sova efter en lång och tuff dag. Har haft 3 prov idag! men nu är det gjort och snart är det påsklov. På torsdag är det innebandytunering med. Ska bli ganska kul tycker jag ;)

Var ute med emilia förut och tog massor med bilder men jag orkar inte ladda upp någon så det får bara bli en. Godnatt!

SOLSOLSOL

Har precis varit ute och fotat och ätit 2 st glassar. Jag ska snart ta och gå ut igen för det är så sjukt fint värder. ja, nu har jag inte så mycket mer att säga än så.

Men vi hörs väll ;)

MÖRJAN

Igår var jag hos mirjam och bakade, bakade och åt pizza och lie till. Vi hade jätte kul! juste vi spelade Wii med och jag vann hela tiden på mario haha.

Nu ska jag ta fram fysik boken och plugga tills provet imon. Jag är alltid lika smart och tar med mig boken sista dagen innan provet. Haha , hur ska jag orka 45 sidor !?

Här får ni lite bilder från igår..

Förlåt mirjam men jag är bara tvungen hahaha..
Alltid lika söt..

HÖRS IMORGON

Ja, nu har jag tagit en duch och ska snart krypa ner i sängen. Har pluggat hela dagen känns det som! åh vad jag hatar prov!! men bara jag får ett G så är jag nöjd haha. Kemi är inte min starka sida heh..

Men vi hörs imon så får jag skriva lite mer . :)

BILDER FRÅN DAGEN

Dagen började med att Medelin och hennes mamma hämtade mig och senare tog vi våra snygga cycklar till bäcken där vi stannade i 2 och en halv timme och bara fotade. Men till slut tog mitt batteri slut så då åkte vi hem igen. vi åt korv ockå och glass med  ^^

Men nu ska jag åka till kalmar med familjen.


VÅR ♥

Jag var nyss ute och tog ännu mer bilder på dom fina vår blommorna. Det är synd att det blåser så mycket annars är det rätt skönt ute. Men nu ska jag titta på någon film eller något för jag har ingenting för mig just nu eller kväll.

Ha en mysig fredag! :D
(stolt över getingen till höger haha)

BLOMMOR

jag har igentligen inget att skriva mer än att jag är sjuk och drog ut en tand igår så jag har världens tandvärk idag med. Så nu vet ni det. Jag var ute förut idag och tog lite bilder. Visst är jag smart och går ut i blåsten när jag är sjuk men jag saknade min kamera haha.

dom blev inte superbra och dom flesta jag tog blev suddiga för jag skakade hela tiden för att jag frös. och det var getingar överallt så jag vågade inte gå nära..


PLUGG

Nu ska jag ta lite glass och göra lite läxor.. Jag har inte så mycket mer att säga mer än så. hmm.. känner att jag måste skriva något mer haha. Har ni märkt att det har börjat komma flugor? Jätte jobbigt men de är ett starkt vårtäcken! haha okej, jag ska inte snacka om flugor nu mer, så vi hörs!

En till bild från i lördags. Det var den bäste jag tog. ( + den är min nya bakrund till mobilen om ni ville veta)

KISSEMISSE

Har haft en helt underbart rolig helg med Emilia! I fredags ringde hon och hade tråkigt så jag packade väskan och gick dit. Senare tittade vi på talang och kollade på film. Igår så tog hennes pappa med 2 kattungar från ladugården hem till henne och dagen bestod mest av att vara med dom . De var de sötaste jag har sett tror jag! och på kvällen gick vi till ukm på tegelbruket och tittade lite och när vi skulle gå hem såg vi ödlor,grodor och paddor överallt! Sjukt äckligt var det! vi går nog minst 200st och vart vi än gick så såg vi dom.

Men nu ska jag ta och duscha. Vi hörs imon.

Man kan knappt tro att dom är syskon.

APRIL APRIL

Oj , redan april! har ju gått jätte fort ju. Men jag blev iaf inte lurad någon gång idag så jag känner mej ganska duktig.

Idag kommer jag nog bara sitta framför datorn eller tven om Emilia inte frågar om filmkväll. Isf blir det imon. Det var rätt längesen vi sov över eller är de bara så det känns haha och imon blir det UKM och titta på Medelin som dansar med sin grupp. Lycka till !;D

Men nu kom mamma och pappa hem från affären. Måste ha choklad!


RSS 2.0