GOTT NYTT ÅR

Ska snart ta en dusch och sen fixa mej och sen drar jag till Emilia. Så ni får ha en jätte bra Nyårsafton så hörs vi imon.


TÄLTA INNE ? JA VISST GÅR DE..

Kom precis hem från Rebecka, vi har tältat inne inatt på hennes rum haha, Vi kollade på en film med och jag tog massa kort. Mysigt..

Imon är de nyårsafton !! woho. Och jag har inget att ha på mig men jag ska nog hitta något fint i gaderoben, Jag ska vara med Emilia som jag inte har sett på en hel vecka så vi ska skjuta lite raketer och ha kul bara vi två ,och så blir de nog wii hela natten . Jag måste sluta vara så galen i Mario haha.

Men vi hörs imon eller senare.

Döda mej inte för det här Rebecka ..
(ramlar)*garvar ihjäl mig*



De var sorglit när vi rev av halsen och åt upp ankan ..


NY HEADER

Nu har jag fixat bloggen , jag fick börja om från början och radera allt men nu är allt som de ska (nästan) ska bara flytta headern lite åt höger och lite annat sen är de färdigt. Men de får jag göra senare ,nu orkar jag inte.

Jag är inte fullt nöjd men de får vara så här ett tag nu.

Vad tycker ni ?




ÅH

De går inte att få upp den nya headern .. Så jobbigt, men jag får försöka imon har inget tålamod kvar.

Imon ska jag sova hos Rebecka men ni får veta vad vi ska göra imon hahaha. Jag tror ingen av er kan lista ut vad de är vi ska göra. Vi är galna!

Ett litet tråkigt inlägg men skit samma ..


(ÄNDRINGAR PÅ BLOGGEN FORTFÄTTER) - MASSA TRÅKIGT

Jag har precis spelat wii och ska snart äta frukost , Oj är klockan så mycket O.O hehe okej jag ska snart äta lunch ,eller vad säger man ? .. Aja ,jag skriver väll mer sen just nu håller jag på med headern som jag tror blir klar ikväll.
Bilder jag tog igår på morgonen från mitt fönster.
Allt var jätte blått.. Nästan ingen redigering
behövdes.



(ÄNDRINGAR PÅ BLOGGEN FORTFÄTTER) - HEMMA FRÅN MEDUZE

Kötta bloggen! (fråga inte)Nu är jag hemma från Medelin , Vi har skrattat massor och haft kul hela dagen. Vi åkte pulka och när vi kom hem så drack vi varm mjölkchoklad och åt pepparkakor. Mysigt! Sen tog vi massor av kort ! nördar *host* ..

Jag håller forfarande på att ändra lite här på bloggen Och imon ska jag börja med headern så jag får se om den blir klar.

Nu ska jag spela wii , hörs imon








Ändringar på bloggen

Just nu håller jag på lite här på bloggen om de ser lite konstigt ut ..




SYSTEMKAMERA

Idag åkte jag pappa och bror till kalmar och käpte en systemkamera till mig , Jag är jätte nöjd och jag springer runt i hela huset och tar bilder haha.

Jag köpte också ett nytt spel till wii med som jag ska prova nu.





MORMOR

Kom precis hem från mormor, har ätit där och haft de mysigt. Imorgon ska jag beställa hem en systemkamera men jag har lite svårt att välja.  hmm .. aja får se vilken de blir.

Vi hörs imorgon

Lite av de jag fick igår ..


JAG ÄR GLAD

Jag har fått massor med fina klappar ,Jag kan visa imon vad jag fick. Jag är jätte trött nu och ska snart sova tror jag. De kom två jätte mysko tomtar till oss och bara kom in och gav mej en choklad ask HAHA wtf . jag blev as rädd att dom skulle ta mig och stoppa mig i säcken O.O sen gick dom bara och dom sa inte ett litet ord Verkligen jätte mysko.

Imon ska jag till min Mormor och äta mat och innan de ska jag till marcus (min brors )lägenhet och hjälpa han med någon lampa som ska sättas ihop. och senare ska jag titta med pappa efter en systemkamera jag ska köpa snart.

lite bilder jag tog JÄTTE snabbt
mitt hår var lite förstört nu på kvällen



WOHO JULAFTON

God morgon, IDAG ÄR DE JULAFTON! GAAH, JAG VILL HA PAKET!!

Vi hörs senare idag.





Hehe vad ducktig jag är på photoshop..(eller inte)

JUSTE DE ÄR JU JULAFTON IMORGON

Kom nyss på att de är julafton imorgon jue. hehe de hade jag nästan glömt.

Har precis städat lite, så nu är fint tills imorgon.  De är jätte kallt ju och jag fryser jätte mkt ,gör ni de också ? Usch.

Har på mej mina jätte mysiga tiger tofflor^^



LOV

Är jätte trött efter denna dag , vi har haft juldans i skolan och de var roligare en jag trodde. Sen gjorde vi fula domherrar .. och sen gick vi till kyrkarn och sen gick vi hem . Kul ? nja..

Jag har pyntat granen med idag, de är så mysigt när man tar in granen då känns de verkligen som jul.

vi hörs imon Godnatt




ÖH JULDANS?

Imon ska vi ha juldans i skolan åhh vad jobbigt .. Aja , jag har julpyntat mitt rum idag med eller de var visst igår jag gjorde de, eller? hmm.. Jag vet inte men jag har gjort de iaf så de är redigt mysigt.

Jag har inte så mycket mer att säga så vi hörs imon.

Haha mirjam och jag har lite kul på någon svenska lektion..



GAAH 2 DAGAR KVAR

Oj de är visst bara 2 dagar kvar sen slutar jag skolan och säger hej till de underbara jullovet. Jag behövver verkligen jullov känns det som nu.

Idag har jag varit i min brors lägenhet några timmar och julpyntat (han är i Thailand jusst nu och kommer hem imon) Jag har kammat hans två katter med , Åh jag vill ha en kaaatt inte en hund som inte vill gosa ,bara leka .Fast de kan ju vara kul ibland .. Men vad snackar jag om hahah ..

Nu ska jag dra mej ner till tven och så ska jag fixa mina naglar. Ha de bra.

Morgon bild på mej ...
de var någon som ville se mej utan smink så varse..




KALMAR

Hejhej , jag hann inte blogga igår, eller orkade inte hehe. jag komm nyss hem från kalmar och Mirjam och jag hade jätte skoj. Nu är alla julklappar klara och jag är jätte trött efeter dagen och de var inte en enda toatell som fungerade i hela kalmar typ så vi fick hålla oss i 2 timmar haha så jag sprang hem sen .

Imon ska jag dansa i berga men jag vill verkligen inte de har inte lusst. Känns som om att jag kommer göra bort mej totalt. Men jag får se hur de blir.

Ha en bra lördags kväll !

Ja jag vet att jag ser ut som en kanin men de är inte
så lätt att se så fin ut när man as garvar och ska le fint -.-'




JAG ORKAR INTEE

Sitter och gör en masssssor med läxor uhuhuhu jag somnar snart.Jag tror jag går och spelar Super Mario på Wii istället ..

Imon efter skolan följer jag med Beccii hem och sen åker vi till ohamn och handlar lite julklappar, Kommer bli kul och om jag inte hittar alla julklappar så åker jag till kalmar på lördag med Mirjam och jag vet inte om Vendela skulle med.

Vi hörs imon efter jag har kommit hem från ohamn!


BILD FRÅN DANS UPPVISNINGEN

Ni får en bild från dansuppvisningen nu bara för jag orkar inte skriva något speciellt .

Vi ska dansa i berga på söndag på någon lastbils grej men vi får se om jag gör de för jag kanske skulle till kalmar och så måste jag hinna med lite annat. :)

De här var innan vi hade sprutat våra hår i olika färger.




SKULLE NI VÅGA ?

Hittade precis en lite kul grej eller jag vet inte om jag ska kalla de kul.



Skulle ni våga åka Top thrill dragster ? Jag tror nog jag skulle gjort de om jag nu fick chansen.



JAY SMITH

Igår var verkligen en hemsk dag för mej , Ucsh jag mådde inte bra. Men idag mår jag precis som vanligt , konstigt.. De lucktar tapetklister i hela mitt rum med för vi tapetserar utanför . Mumms ..-.-

Jag tycker verkligen de var rätt att Jay vann igår  . Eller vad tycker ni?



KÄNNDE MEJ SOM EN SUPERHJÄLTE

Igår var de dans uppvisninen och jag är fortfarande sjuk men jag tvingade mej själv att vara med. Vi hade jätte stora hår i alla färger ,och grön,rosa,blå.... runt ögonen som en mask. De kanske inte gick så bra men vi var snygga iaf ;)


ÅHH

Jag vaknade upp idag och hade jätte ont i huvudet och sen när jag skulle säga till mamma så ramlade jag nästan i trappan för jag var så yr haha. Men jag mår lite bättre nu så jag kan komma till skolan imon . De är ju dans uppvisning imon med så jag ska ta och öva lite på dansen snart om jag orkar.

Jag håller på att ändra lite här på bloggen om de ser lite konstigt ut. Men jag måste fixa nya bilder till en ny header med men de får bli snart.


Ser på film ochh äter Choklad jusst nu ..
sött !



DANS

Ikväll ska jag och dansa för sista gången för på torstag är det uppvisning och jag är jätte nervös för jag kan värkligen inte dansen. Jag har jätte ont i huvudet med ucsha blää. Men en bra sak är ju att vi inte har någon läxa tills imon så jag ska vila så jag inte har så ont i huvudet ikväll .

Ha de så bra :)



PULKA

Har precis varit ute med Emilia och åkt pulka , de var jätte mycket snö så de gick kanske inte så bra.Men de var kul ändå ,vi fikade med och jag lekte lite med hennes kamera :)




UT OCH ÅKA PULKA

Ska snart ut och åka pulka med Emilia skojigt . Var vaken till 3 inatt så jag behöver värkligen komma ut så jag blir lite piggare.

Men vi hörs efter de så blir de nog lite bilder :)



BIANCA ÄR GALEN

Hejhej ..

Har precis varit ute med min hund Bianca och lekt i snön hon verkligen älskar att springa och fånga snöbollar .Jag väntar också på att lussebullarna ska jäsa klart. 








NY BLOGG

Nu har jag skaffat en egen blogg och jag kommer bara blogga här nu .

RSS 2.0