TRÖTTER

Hemma nu! Har haft en rolig dag i skolan med massor av skratt. Jag har också varit jätte trött och har inte orkat gjort så mycket på lektionerna, satt mest och pratade (skrek) med Mirjam.

Ska ta och vila lite nu och sen plugga lite spanska. Hare fint.

BILDER


UTAN INTERNET

Halloo.. Har varit utan internet i 2 veckor nu! Men nu lånar jag på min pappas dator.

Jag har inte så mkt att säga så jag får skriva lite mer när jag får mitt internet tillbaka. Jag tror min bror skulle ta och fixa de ikväll. Men de märker ni väll.

Ha det så bra.

GLAD ALLA ♥-NS DAG

♥Glad alla hjärtans dag till er alla !♥


GODNATT

Vilken helg!! Har haft super kul med Medelin.Men jag får ta och berätta mer imon nu ska jag ta och sova så jag blir pigg tills imon. De är ju alla hjärtans dag ju, de hade jag nästan glömt.

Godnatt

FREDAG

Ojoj. Hade ingenting att skriva igår och så hade jag inga kort för min bror hade min kamera igår och fotade min andra brors band. Men nu är den tillbaka :D

Just nu sitter jag och lyssnar på musik (julmusik) haha.. normalt?. Det blir väll en titta på tv med familjen kväll och äta massa choklad.

Imon ska jag till Medelin vid 6 och ha taco kväll utan tacos!? Men de kommer bli jätte kul. Och självklart kommer jag ha med mej kameran och ta lite bilder.

Ha en finfin kväll!

TANDLÄKARE

Kom nyss hem från o-hamn. Har varit hos tandläkaren och kollat tänderna, Men nånting jag inte förstod var vrf dom skulle ta 1000000 bilder på mej!? De hade ju inte ens med tänderna att göra?? Men jag kände mej lite som en modell haha.. Sen så åkte jag och mamma och slingade mitt hår. Mamma= frisör ;)

På lördag blir det nog att sova hos Medelin. Vi ska ha taco kväll! Mysigt.

Uhh.. Jag har dåligt med bilder..

JAG HATAR MELODIFESTIVALEN

Ikväll börjar melodifestivalen ju. Usch!! Jag hatar verkligen det. Alla dåliga låtar som spelas om och om och om igen på radion och alla som går runt och sjunger på dom. Jätte jobbigt!! Jag förstår inte hur folk tycker det är kul och sitta och höra på dom dåliga låtarna. Men de kanske bara är vad jag tycker?

Aja, Nu ska jag titta på en film och äta glass.


TROOOTTT

Sitter och pluggar in 35 glosor i engelska. wohoo vad kul! Nej nu orkar jag inte mer, ska sova snart. De behövs verkligen.

Nu kommer jag inte på mer att skriva men jag får väll skriva mer imon istället.

Sov så sött ! :)

PULKA?.. VART ÄR DU?

Imon ska hela högstadiet till aboda. Själv kommer jag inte åka skidor så de får bli pulka för mej. Även om jag inte hittar min pulka men jag får väll stå och kolla på när alla har jätte kul -.- Låter ju som att de kommer bli en toppen dag imon!? Eller inte..

Lördags kvällen var super kul med Emilia. Hahaha.. Vi nördade Wii och hade jätte kul med smink. usch så vi såg ut! och när vi skulle sova så hittar vi en spindel på väggen och får panik. så vi tog någon låda och skulle ta den och släppa ut den men så är Emilia så smart och tappar lådan så spindeln kröp ut så vi sprang in på hennes rum och stängde dörren fort. HAHA!

Nu ska jag ta en dusch. Ha det så bra.


RSS 2.0