FLINGOR I MASSOR

Jag är helt förälskad i flingor! Jag har ätit 3 hela skålar på bara en halvtimme och jag åt upp ett helt paket på 3 dagar (alltså bara jag) . Haha.. om ni ville veta.

Usch! de har regnat hela dagen ju. Jag som hade tänkt att gå ut senare. De får väll bli imorgon då. Men nu väntar engelska boken och fysik boken på mig. Harebra ;)


NATTINATTI

Nu ska jag ta och sova efter en lång dag. Jag var ute med Emilia förut och gick. Hade faktist me mig kameran men just nu orkar jag inte lägga in bilderna på datorn så ni får se dom imon. Men nu orkar jag inte skriva mer!

Natti natti!
Bild från idag,
de var ju lite kul att meledin och jag hade likadana kläder på oss idag ..haha.


GODNATT

Jag ska snart ta och sova. Är de någon som vet hur mycket klockan är för jag har inte redigt koll på den här sommartids saken !? Haha.. vem vet, jag kanske vaknar vid 8 imon!

Iaf, Igår kväll var jag hos medelin och kollade på film. Även om jag inte kollade på filmen för jag hatar sånna där "världen går under filmer" jag vet inte vrf men jag blir bara rädd och orolig. Men jag hade kul iaf .

Godnatt.

..

Har precis tagit en dusch och ätit frukost. Igår kom jag hem ganska sent från Mirjam och var väldigt trött efter en super kul kväll,natt,morgon och dag. Kan ni fatta att vi satt och kollade på Nalle puh och pippi långstrump och åt ett kg godis,chips,popcorn och drack nästan upp 2 fanta flaskor!? Och de roligaste var nog videorna vi gjorde haha!

Vad hungrig jag blev igen.. Aja, Vi hörs väll imon.


EN HELT VANLIG DAG

Ja, rubriken säger väll nästan allt. Skola,läxor,dator,mer läxor, städa, duscha,mer dator, sova. Ungefär sådär ser min dag ut.

De är studiedag på fredag. JIPPII! och jag längtar jätte mycket till torsdag. Men de får ni veta mer om imon. Nu ska jag ta lite (mycke) glass och göra mer läxor.


(bildbrist!) Måste ta lite mer bilder snart!

HEMMA

Nu är jag hemma från en super kul dag i kalmar med Rebecka. lite trött bara efter att ha sprungit upp och ner för rulltrappor,sprungit runt och runt i sånna där ingångar och varit helt galna.

juste, jag var ju hos Sarah igår på filmväll. De var jätte kul, vi kollade på The Mist, Åh den va så bra!! den måste alla se tycker jag ..

Nu ska jag ta och vila en stund och senare ska jag dra mej till Emilia och hjälpa henne att städa sitt akvarium!? herregud..vad äcklit! aja , vi får se hur de går.


KALMAR

Nu ska jag till Kalmar med Rebecka. Men jag skriver när jag kommer hem och då berättar jag hur de va igår hemma hos Sarah på filmkvällen.
Alltid lika normala..


INTE BRA MED FÖR MYCKE CHOKLA

usch vad jag mår illa nu efter all choklad jag har ätit nu + jordgubbar + glass.

Nu ska jag ta och sätta mig vid tven helt ensam. De känns ju super kul på en fredags kväll! Aja, imon ska jag vara med några kompisar kanske och kolla på film och ha kul. Men vi får se hur de blir och på söndag kanske de blir shopping i kalmar med Emilia.

Ha en fin fredagskväll!



UT OCH GÅ

Ska snart ut och gå med Emilia. Synd att jag onte orkar ta med mig kameran , den är så stor och tung.

På lördag eller söndag åker jag till kalmar med henne. De ser jag fram emot! har inte haldlat kläder på jätte länge. (stolt över det!!)

Men nu får jag skynda lite, Emilia väntar.


SOLSIDAN

Ska om någon timme titta på solsidan men först ska jag ta en dusch.

Imon är det skola igen. usch! Jag är redan skoltrött.. och det är typ 100 år till påsklov! Men inga prov denna veckan iaf.

Ha en finfin kväll.

NY HEADER

Fixade en ny header för några dagar sen så nu har jag lagt upp den.

Vad tycker ni ?


KLADDKAKA♥

Har bakat kladdkaka nu och ska snart sätta mig och kolla på film. Det blir en helt vanlig tråkig lördag för min del. Men ni får ha de bra så hörs vi imon.


SÄMST

Har inte haft nånting att blogga om dom senaste dagarna men nu fick jag lust att sätta mig ner och skriva lite.

Efter skolan åkte jag med Emilia och hennes pappa till ladugården och myste med dom nya kattungarna. åhh!! en vit och en grå. Dom är SÅÅ söta! men så är det så typiskt att min kamera ska dö just när jag ska ta ett kort . Aja, de blir väll kort på dom senare.

Kom nyss hem från Emilia. Vi såg på film och myste. Vi åt glass,choklad,jordgubbar och blåbär,chips och så drack vi massor med läsk. Jag är ganska mätt!

Nu ska jag ta och sova. Godnatt!

WOOHOO!!

Jag fixade kameran!! är jag inte bara för bäst!?

Nu ska jag prova lite kläder som jag fick hem idag. och senare ska jag ta och öva till ett prov och nån annan läxa. Någon som vet om vi har film på spanskan imon med??

Aja , Vi hörs imon.


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!

MIN KAMERA FUNKAR INTEEE!!!!!!!!! DE STÅR BARA "KORT LÅST" NÅGON SOM VET HUR JAG SKA LÅSTA UPP DET ELLER FÅ DEN ATT FUNKA IGEN???????? DE GÅR INTE TA KORT ELLER RADERA ELLER NÅNTING!!!!!!

nu överdriver jag kanske lite... jag får väll köpa ett nytt minneskort om den inte fungerar igen. åhh vad arg jag är!!

SNÄÄÄLLA om någon vet hur man gör kan ni ju ta och säga det till mig!!


Zzz..

Hej, jag är jätte trött så har inte orkat blogga förut idag. Ska snart gå till ica och köpa choklad tror jag om jag orkar..men först antar jag väll att jag får tvinga mig själv att göra läxa.

ha en finfin kväll.


TILL EMILIA

Ska ta och äta nu och senare ska jag till emilia och titta på "101 sätt att åka ur en gameshow" och big brother och så blir det nog att spela lite Wii som vanligt och äta massa choklad och mysa.

Ha en fin fredagskväll!






SKRÄCKFILM

Hejehej, Kom nyss hem från skolan. Vi såg på Barnhemmet på spanskan idag. Den är super bra! jag visste inte att lärare brukar låta barn titta på skräckfilm?.. och vi är inte ens 15 :S De roligaste var när de blev läskigt och alla skrek och Mirjam hoppar ner på golvet mellan två killar haha.

Nu ska jag ta och äta och senare blir det väll läxor..


GODIIIS

Ska gå och köpa godis nu till filmen på spanskan imon. guud vad sugen jag är på choklad!

Men jag får ta och skriva mer ikväll eller så hörs vi imon.


RSS 2.0