GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Ojojoj, hann inte säga God jul till er igår! Så jag säger det nu, God jul och gott nytt år! Jag har aldrig fattar varför man säger gott nytt år på julen haha men jag säger det ändå. Jag fick många fina julklappar och åt god mat (eller jag har aldrig precis gillat julmat så mycket men vi kan ju säga att den var jätte god..) och idag åkte vi till mormor och åt mer mat.

Men ni får ha det bra så hörs vi! :)


KALMAR

I todsdags åkte jag hem till Mirjam för lite filmkväll med godis och mycket skratt! Sov där och på fredagen åkte vi till kalmar för att julhandla lite, hade jätte roligt! åkte också till kalmar idag för mer julshopping  med familjen så nu har jag många julklappar som jag måste slå in!

Idag när jag vaknade såg jag att allting var vitt ute! ÄNTLIGEN! Hopppas bara det håller sig kvar till nästa lördag och på måndag blir det fotbollas tunering i skolan. Önska mig lycka till! även om jag inte ens kommer nudda bollen..

Ha en fin lördagskväll!
LUCIA

Jag lever! wow! Har haft fullt upp den senaste veckan. Igår kväll och idag på morgonen hade vi lucia och jag fick vara tärna och det gick jätte bra. Jag var nyss och såg lucian i kyrkan nu med mirjam, jätte mysigt. Men jag kan inte fatta att jag inte har fått den här julskänslan än! Kanske är för att det inte har kommit någon snö än... gaaaahhhh!!!!! vill haaaaa snöööö! Hur mycket lussebullar och pepparkakor jag trycker i mig så kan jag inte fatta att det är lucia och om en vecka är det jul. Måste handla julklappar, vilket jag får göra på fredag då vi är lediga.

Nä, nu får jag gå och ta en dusch och sen sova efter en sjukt rolig dag som inte kunde ha blivit mycket bättre!

Dansuppvisning!

Har haft en bra dag hittills. Har haft dansuppvisning vilket gick helt okej :) Jag lovar jag har röd färg överallt! haha, jag ska försöka få tag på några bilder sen som cornelia tog så förstår ni vad jag menar.

Jag ska snart fixa till mig lite och senare åker jag till oskarshamn för lite bowling! Ha det bra!

Förra dansuppvisningen va Medelin och jag såhär snygga haha!


RSS 2.0