ÖLAND!

Godmorgon! Nu åker jag till öland i 2 veckor men familjen och Emilia. Jag tror inte jag kommer skriva så mycket eftersom jag inte kommer ha med någon dator. Men vi hörs! ha det fint!


PACKAPACKAPACKAKCAKAKAKKA

Min dag har ungefär sett ut så här : Vaknade vid 12 och började packa det sista tills imorgon senare gick jag ut i det fina vädret som inte var så fint senare somnade jag igen och när jag vaknade igen så var klockan halv 4 och då skulle jag äta senare somnade jag igen haha hur kan jag sova så mycket!? och vaknade av att emilia ringde, så typiskt emilia! och ja nu sitter jag och ritar och äter glass ^^

Jag hinner nog skriva ett inlägg innan jag åker till öland och stannar där i 2 veckor. Jag vet inte om jag kommer ha någon dator men jag tror ni klarar er utan uppdatering;) eller?

Ha det bra!


REGN

Hai! Vilken tråkig dag det har varit med regn. En riktig filmdag! Jag har också packat alla kläder tills lördag och fick veta nyss att emilia kunde följa med till öland! :D gladgladjätteglad! Kommer bli så kul.

Men nu ska jag ta och sova fast jag vet inte om jag kommer kunna göra det eftersom jag vaknade tio över ett idag.. hehe. Men vi hörs imon Godnatt!

Haha jag vet att bilden är kass..


MIRJAM OCH MEDELIN

Hejsan. Jag vaknadee vid 7 idag! Tack pappa! åhh, så nu är jag lite trött men senare ska jag träffa Mirjam och Medelin. Vi har inte träffats på flera veckor eller jo medelin och jag men inte alla tre ;)

Men nu ska jag städa på mitt rum och fixa mig lite. Ha det fint!


 


Godmorgon?

Hejhej. Jag vaknade vid 12 idag precis som jag har gjort nästan hela sommarlovet. Hur kan jag sova så länge? jag slösar bara bort mina dagar känns det som! Aja, Nu ska jag äta frukost (ja jag vet klockan är 1) och senare packa alla kläder jag ska ha med mig till öland. Det kommer bli hur mycket som helst ju!

Men ni får ha en fin och solig dag idag så skriver jag mer imorgon :)


Förlåt..

Oj.. Det har inte varit så bra uppdatering på senaste tiden men jag har inte så mycket att säga just nu. Jag har packat lite smått inför lördag idag då jag åker till öland och stannar i 2 veckor. Jag hoppas Emilia kan följa med dom 2 veckorna men det får jag reda på imorgon tror jag.

Nu ska jag måla naglarna och senare ska jag nog kolla på en film och äta mina nybakta muffins (som är jätte äckliga men jag äter dom äändåå)


En sommarkväll med emilia


LLALLALA

Hejsan. Jag var hos Emilia förut och snart ska jag åka tillbaka till henne. Nu har jag ätit lite och sen tog jag och städade mitt rum och då hittade jag en teckning jag inte var klar med. Kommer ni ihåg den den HÄR. Jag har snart gjort klart den ska bara göra klart håret och lite skuggningar :)

Jag kan ta och berätta lite om igår med. Jag åkte till henne på kvällen och tog med mig några filmer. Sen när vi skulle kolla på filmen så fungerade inte hennes dvd så vi fick åka hem igen till mig och hämta en och sen när vi kom hem till henne så hade vi glömt dosan så vi fick åka tillbaka hem till mig och hämta den haha och när jag skulle skjutsa henne på cyklen trillade jag av från cyklen och skrapade upp mitt knä jag vet jag vet jag är jätte smart och fråga inte hur jag lyckas med allt..

Nu ska jag äta glass. Ha det bra! :D


FILMMYS MED EMILIA

Nu har jag precis kommit hem från Emilia. Vi har tittat på skräck film! så nu är jag jätte rädd och jag tror inte jag kommer kunna sova. Men jag får ta och försöka så vi hörs imon.


FOTON FRÅN IGÅR


GODNATT

Nu ska jag sova efter en dag då jag har varit jätte trött. Det blev ingen tältning eftersom det började regna :( men vi sov inne och kollade på film och åt godis. Vi låg och pratade till halv 3 med haha smart och sen vaknade vi vid tio och kunde inte somna om.

Jag lägger upp några kort från idag imorgon. Godnatt!

TÄLTNING MED MEDELIN!

Hejsan, sitter här hemma hos Medelin nu. Hon är och äter så jag passar på att skriva ett litet inlägg. Vi ska tälta inatt ute på trädgården! ska bli kul :) Jag får se till att ta lite bilder med sen ;)

Men vi hörs imorgon :)


RSS 2.0