Dans,dans och mer dans

Halva skoldagen övade vi på dom 3 danserna tills imorgon som vi ska dansa på blomstermåladansen. När jag kom hem satte jag på musiken och dansade ännu mer och vid klockan 6 åkte jag och dansade med tjejerna! Unrdrar hur mina ben kommer kännas imorgon?

Jag hade en jätte fin helg som började med Mirjam och Medelin! Vi hade jätte mysigt! Sen på lördagen åkte jag och Emilia och såg Breaking dawn. Den var så sjuukt bra! :D GAAH! och vi blev kvar i kalmar hela natten pga Emilia som inte kollar rätt tåg tid.. Men det löste sig så vi åkte till hennes syster. Vi kollade på skräck film! haha en sak är säker och det är att jag aldrig ska sitta nära Emilia när vi kollar på skräckfilm!

Nu känns det som att jag skriver för mycket.. Ska ta fram hemkunskaps boken nu. Hörs!


21 NOVEMBER=MIN FÖDELSEDAG!

14 år nu! Grattis till mig! ♥

Snodde en söt bild som Medelin hade gjort hoppas det var okej för jag orkar inte göra någon..


Mys!

Har packat väskan och åker snart till Mirjam för att ha en rolig kväll med henne och Medelin så jag har packat ner några filmer som vi kan kolla på hela natten!

Imorgon hinner jag nog inte blogga! åker hem och duschar sen vidare till Emilia och då åker vi till kalmar för att gå på bio.

Jag fyller år om 3 dagar med, på måndag! helt sjukt att ett år har gått så snabbt!

Haha, hittade en gammal och jätte söt bild på Medelin och Mirjam!

BLABLABLA..

Hej! dåliga nyheter.. min kamera är sönder! Saknar den redan! Jag får önska mig en ny i julklapp. Så tyvärr kommer det bli dålig uppdatering tills jul antar jag. Vet inte redigt hur jag ska klara mig i 2 månader!?

Har precis tagit en dusch efter mycket dansande med tjejerna. Nu ska jag äta upp min sista chokladbit och sen sova!

Helgen kommer bli så sjukt kul! Från fredag till lördag ska jag sova över med Medelin och Mirajm! och på Lördag åker Emilia och jag till kalmar för att se breaking dawn! Sen blir det väl att stanna uppe halva natten och spela Wii tills vi somnar! Så länge sen vi spelade Mario! ( ingen har så kul som vi när vi spelar! ) Haha..Längtar!

Godnatt!MEDUZE!

Åker snart till min saknade meduzeee! (medelin..)  Ska bara packa ihop lite saker och äta lite pizza :)

Ni får ha en bra lördagskväll så hörs vi imorgon!


FREDAGS KVÄLL

Sitter och klurar på hur jag ska ha min header! Något förslag? ingen ide att fixa någon höstig va? Hösten är ju snart över och snön börjar falla. Så vad ska man ha? En header med blommor är lite sommrigt ju.

Nåja, ska sitta och äta popcorn och kolla på en serie jag började se igår. Men det ska inte bli som igår att jag satt uppe till klockan 2 och kollade.

Ha en bra fredagskväll!

HÖSTENS FÄRGER


RSS 2.0