...



En finfin helg ♥


studiedag

Hallohalloo..Studiedag idag! wooohooo..har övat på orienterings provet som vi har imon.. och nu känns det som jag kan det :) medans jag gjorde det så åt jag pankakor (som smakade som deg) jag känner mig som en mästare när jag ska göra mat! kanske ska gå med i det där programmet sveriges mästerkock? eller vad säger ni?

nej men nu har jag ingenting att göra. Skulle va med Medelin idag men det får nog bli på lördag. Ska nog ta kameran och gå ut en stund. Ha en fin dag :)




ANSIKTE

Har suttit vid mitt skrivbord i 2 timmar nu och ritat och ätit godis. Mumms.. sen fick jag ont i fingrarna så jag gick och tog en dusch sen kollade på en film ( kung fu panda) åh vad jag älskar pandor! ^^

Nu är jag trött och ska snart gå och lägga mig.. Men vi hörs imon, nattinatti :)


BIO,KALMAR,SHOPPING,KALMAR,NÖJD!

Tjenare!

Mitt humöt är på topp efter en sjuukt härlig,rolig och underbar helg. Eller ska jag säga helg? aja, Fredagen började med 2 prov och det gick väll sådäd.. så går det när man övar sista dagen. och sen så åkte jag,mirjam och hennes 3 systrar till kalmar på bion pirates of the caribbean 4 i 3D den var grym! och läskig.. *Hosst* jag skrek ju iaf inte så alla hörde. ;) och när vi kom hem cyklade vi ( 11 på kvällen) och köpte pizza. sen så dansade vi och lite annat.. När vi vaknade eller jag vaknade ju lite senare än henne menmen sen så stack vi till kalmar och shoppade kläder , vi träffade också på Sarah och hennes syster som vi va med :) En lyckad helg med mycket skratt så tårarna bara rann :D jusste jag köpte jätte fina kläder som jag är jätte nörd med men tyvärr kunde jag inte hitta något till skolavslutningen så nu ska jag ta och titta om jag ska beställa något.

Nu sitter jag här och äter ur en fet godispåse och gör.... ingenting speciellt. Ska snart ta fram hörlurarna till mobilen och öva på dansen till shy boy :) jag är mer än halvägs. är till rappet och jag känner mig lite smått grym ;)

tänkte lägga upp en tidig morgon bild där mirjam sover så sött men då hade jag varit taskig .. det får räcka med dom här söta bilderna ;)


KATTER SÄGER MJAO..

Hejsan! Var förut hos Mirjam och kollade på ice age2 och dansade.. Hade lika roligt som vanligt :) jag har inget speciellt att säga mer än att imon ska jag gå och titta på när min bror ska på bal..

jag orkar inte skriva mer än så .. godnatt!

tyckte den här bilden va så söt!


HOPPSAN!

Oj.. Det var inte meningen att det skulle bli så här många dagars mellanrum med mina inlägg! Sry..

Menmen.. Kom hem från mirjam för ungefär 1 timma sen. Vi kollade på ice age 3, Åh vad jag älskar dom filmerna! Det är precis i min humor och det är nog den bästa tecknade filmen någonsin! enligt mig.. Och när man döper namn till alla i filmen som man passar bäst till  ,då blir det ännu roligare! kan ni gissa vem jag fick va i ice age? -.- juste! Sid.. Haha!

Juste.. headern och designen. Ja, jag får se när jag gör en. jag har gjort några men inte blivit nöjd. Hade tänkt att inte bara blogga om mina foton och vad jag gör om dagarna utan börja med lite mode, tipps och inspration. låter det bra? foto känns inte redigt som jag även om jag älskar att fota ..

Men nu blir det natti natti för mig.. sov gott alla! ;)

ORKAR INTE BLOGGA..

Jag har inte orkat eller inte haft något speciellt att skriva dom senaste dagarna förutom att jag har varit med Mirjam och Medelin två dagar och vi kollade på musikalen som 4-6 har gjort. Den var ju..eh..bra! ;)

Fredag,fredag,fredag.. vad ska man hitta på? Det blir nog bara att glo på film , titta på talang och äta godis hela dagen.

Men ni får ha det bra .. Jag vet inte när jag kommer blogga igen men jag ska försöka göra en ny design och header imon eller på söndag.


♥ BIANCA♥


Zzz..

Nu blir det natti natti för mig! Åh vad jag har varit trött hela dagen.. Måste ta och sova minst 7 timmar annars blir jag så sjukt trött.

Jag kommer inte på mer än så att skriva. Kan ju berätta att skolan började idag.. MEN NU SKA jaG SOOovA!! HEJDÅ!


100 INLÄGG!

Nu har jag alltså gjort 100 inlägg här i bloggen! Känns nästan som att jag skapade den nyss men det är ju 5 månader sen :o

Det är första maj nu med och igår va det valborg. Jag och min familj gåck vid 6 till våra grannar och åt jätte god mat och senare gick Emilia och jag ner till brasan i lanhagen där vi träffade Mirjam med. Och jag kan fortfarande inte fatta hur Emilia kunde vinna typ världens största rosa nalle på lotteriet :( Aja hon ska alltid ha sånn tur! -.-

Men nu ska jag åka till oskarshamn och äta. Ha en fin dag! :)

Tyvärr hade jag bara med mig min mobil som har en sånn grym kamera..

RSS 2.0