GRATTIS EMILIA!

Åker snart till Emilia för att fira hennes fördelsedag ^^ Har precis tagit en dusch och jag har alltså 10 minuter på mig att fixa mig.. Fattar igentligen inte varför jag sitter här vid datorn och bloggar?

Grattiiis Emiiiiliiia!! ♥

Ni får ha en fin måndagskväll för det ska jag ha!
( jag tänkte skriva söndagskväll, alla dagar känns som söndagar nu på höstlovet! bara jag som känner så?..)

Jag får fixa någon annan rolig bild imorgon på Emilia men ni får den här så länge .


SÖNDAG

Hejsan! En förvirrad Lisette här! HUR MYCKET ÄR KLOCKAN!? Om jag nu vaknade vid 9 vaknade jag igentligen vid 8? eller 10? Hmm.. eller vaknade jag helt enkelt vid 9? Det här med vintertid gör mig förvirrad. Eller blir det sommartid? hösttid kanske.. aja.

Ska snart sticka iväg och köpa lite saker till Emilias present, hon fyller ju år imorgon. Ikväll kanske jag skulle träffa Mirjam och Medelin men jag får inte tar på dom men annars blir den en mysig filmkväll för mig själv. Det lät ensamt.. Men vi hörs imorgon :)

(jag vet att jag inte har bloggat på flera dagar men det ska bli ändring på det från och med nu! )
MEDUZEEEE FYLLER ÅR!

GRATTIS MEDELIN!!

Nu ska jag skynda till skolan och ge medelin en stor kram! ^^ så jag slängde bara ihop några bilder på min fina vän. Hoppas du får en grym dag medelin! hörs sen.


Lördag

Hejsan, nu hade jag tänkt att skriva ett sånt där tråkigt inlägg igen. Är det okej eller? bra!

För en stund sen kom jag hem från oskarshamn, har varit på sko jakt! vilket inte gick så bra. Skor är verkligen jätte svårt att hitta tycker jag!  aja.. Jag ska ägna min kväll åt att kolla klart på en serie och äta godis, som vanlig då ;) Men först ska jag beställa hem lite kläder tror jag och leta efter skor!

Ha en mysig lördagskväll! ^^

Bara för att..Inga perfekta bilder men bara för att få några inlägg på bloggen så la jag upp dom..

FINA VÄNNER ♥


1 oktober

Halloj. Min vecka har ungefär sett ut så här : Förra fredagen åkte jag och Mirjam till kalmar efter skolan för att äta god mat, handla lite och se på bio. Vi såg "jag saknar dig" och den va rätt bra, jag sov över hos henne med :) Jag Har också varit hos tandläkaren två gånger som är lite mindre roligt och sen har många timmar gått åt att plugga till massa prov och sånt. I Torsdags följde jag med Emelie hem med Mirjam och Vendela med :) Ni får några bilder från det lite senare idag för jag hade faktist med mig kameran :D

Har precis kommit hem från min underbara mormor! Åt massa god mat! Hon tvingade i mig medicin med eftersom jag är sjuk fortfarande från igår .. Men det blev mycket bättre så nu känner jag mig nästan helt frisk!

Ha det fint!

RSS 2.0